Shield neboli Policejní odznak - policajti, jaké jste ještě neviděli

10.11.2010 14:46:45
 Shield neboli Policejní odznak - policajti, jaké jste ještě neviděli

Chcete kriminální seriál, který vás napětím rozklepe a všichni hrdinové nebudou kladní jako osazenstvo Beverly Hills? Pusťte si The Shield. Na tenhle seriál už mě lákalo hodně lidí, ale pořád nějak nebyl čas…a když jsem se k němu konečně dostala, měla jsem pro změnu problém se vůbec odtrhnout.

 Shield neboli Policejní odznak - policajti, jaké jste ještě neviděli

Zapomeňte na nablýskané hrdiny bez bázně a hany i technologii, která určí pachatele z odrazu lampy v odrazu šroubku pohozeného na chodníku v odrazu špendlíkové hlavičky na klopě. Policisti z Farmingtonu jsou dobří i špatní, neváhají nasadit život, ale ani krást drogy, chránit mafiánské bosse a zbavovat se nepohodlných svědků i obětí. Na stanici jim nefunguje ani záchod, natož pokročilejší výkřiky vědy. A hlavně – znovu a znovu vás překvapí.


Nevěříte? Mrkněte na TRAILER


Jsou drsní, politicky nekorektní, intrikánští a hlavně velmi, velmi uvěřitelní. Málokdo je svatý, všichni mají své problémy a všichni se snaží nějak poprat s prací i se životem – a rány pod pás padají z obou stran. Scénáristi mají nápadů, že by je mohli exportovat, takže vás nenechají oddechnout ani díl a herci jsou perfektní. Nic pro idealisty a slabé nervy, ale jestli to není váš případ, vyražte směle do Farmingtonu. Ale jestli v něm pak zůstanete trčet celé víkendy, nestěžujte si, že jsem vás nevarovala.

Diskuze k článku

Další příspěvky

06.01.2011

Doctor Who – praotec seriálů neztrácí sílu

Znáte Doctora Who? Ne? Chyba! Jestli máte rádi sci-fi, kvalitní herce,...

09.12.2010

Harry Potter – tragédie v kinech

Poslední filmový díl Harryho Pottera (nebo spíš jeho první půlka) patří mezi...

Zobrazit všechny příspěvky